Cleste , DWHT0-70273

(0)

Cleste combinat pentru gard , 250mmMânere bi-material pentru confort si controlOțel crom-vanadiu pentru rezistență și durabilitateUtilizat pentru rasucit si legat sarma de gard2 moduri de taiat sarmaCu cap ciocanCapacitate falci - 38.1mm..

Cleste , DWHT0-70275

(0)

Cleste cu taiere in diagonala , 190mmDesign imbunatatit al dintilor pentru o prindere mai bunaMuchii de taiere tratate prin inductie pentru putere si rezistentaMecanism de blocare pentru depozitare usoaraMânere bi-material pentru aderență puternică și confortClești conceputi pentru a oferi cu 70% mai multă putere de tăiere cu mai puțin efortDes..

Cleste , DWHT0-70276

(0)

Cleste combinat de forta, 200mmDesign imbunatatit al dintilor pentru o prindere mai bunaMuchii de taiere tratate prin inductie pentru putere si rezistentaMecanism de blocare pentru depozitare usoaraMânere bi-material pentru aderență puternică și confortClești conceputi pentru a oferi cu 70% mai multă putere de tăiere cu mai puțin efortDesign cu..

Cleste , DWHT0-70277

(0)

Cleste de forta cu varf lung , 225mmDesign imbunatatit al dintilor pentru o prindere mai bunaMuchii de taiere tratate prin inductie pentru putere si rezistentaMecanism de blocare pentru depozitare usoaraMânere bi-material pentru aderență puternică și confortClești conceputi pentru a oferi cu 70% mai multă putere de tăiere cu mai puțin efortDesi..

Cleste , DWHT0-74274

(0)

Cleste pentru cuie si capse - 200mmCap cu profil redus pentru taierea și îndepărtarea cuielor și capselorMânere bi-material ergonomice ce asigură o aderență și un control confortabilTaisurile întărite prin inducție rămân ascuțite mai mult timpFabricat din oțel crom vanadiu pentru rezistență și durabilitate..

Cleste , DWHT0-74431

(0)

Cleste cu articulatie reglabila , 300mmMecanism cu buton pentru ajustări rapide și ușoareDesignul  lung al falcilor oferă o suprafață mai mare de prindere Mânere bi-material pentru confort si controlCapacitate falci - 69mmAdancime falci - 48.5mm22 de pozitii de blocare..

Cleste , DWHT0-74432

(0)

Cleste cu articulatie reglabila , 250mmMecanism cu buton pentru ajustări rapide și ușoareDesignul  , lung al falcilor in forma V , oferă o suprafață mai mare de prindere Mânere bi-material pentru confort si control..

Foarfeca , DWHT14673-0

(0)

Foarfeca pentru tabla cu taiere pe stangaFabricat din oțel forjat Crom-Vanadiu pentru durabilitate și rezistență la coroziuneTaisul zimtat previne alunecarea materialului Maner ergonomic certificat US ERGO, pentru reducerea oboselii mainii si riscului de accidentareDimensiune redusa a manerului Cu 15% mai puțin efort muscular , tăiere..

Foarfeca , DWHT14674-0

(0)

Foarfeca pentru tabla cu taiere pe dreaptaFabricat din oțel forjat Crom-Vanadiu pentru durabilitate și rezistență la coroziuneTaisul zimtat previne alunecarea materialului Maner ergonomic certificat US ERGO, pentru reducerea oboselii mainii si riscului de accidentareDimensiune redusa a manerului Cu 15% mai puțin efort muscular , tăier..

Foarfeca , DWHT14675-0

(0)

Foarfeca pentru tabla cu taiere dreaptaFabricat din oțel forjat Crom-Vanadiu pentru durabilitate și rezistență la coroziuneTaisul zimtat previne alunecarea materialului Maner ergonomic certificat US ERGO, pentru reducerea oboselii mainii si riscului de accidentareDimensiune redusa a manerului Cu 15% mai puțin efort muscular , tăiere m..

Foarfeca , DWHT14687-0

(0)

Foarfeca cu 3 lame pentru ondulat tablaPentru ondulat tabla galvanizata de 0.7mmManer ergonomic rezistent la alunecareDesign redus a manerului Design extern al sistemului de blocare pentru usurinta in exploatare..

Foarfeca , DWHT14688-0

(0)

Foarfeca cu 5 lame pentru ondulat tablaPentru ondulat tabla galvanizata de 0.7mmManer ergonomic rezistent la alunecareDesign redus a manerului Design extern al sistemului de blocare pentru usurinta in exploatare..

Foarfeca , DWHT14689-0

(0)

Pentru indoit/ indreptat tabla galvanizata de 0.7mmManer ergonomic rezistent la alunecareDesign redus a manerului Design extern al sistemului de blocare pentru usurinta in exploatare..

Foarfeca , DWHT14690-0

(0)

Pentru taiat forme V de 30° in tabla galvanizata de 0.5mmManer ergonomic , rezistent la alunecareDesign redus a manerului Design extern al sistemului de blocare pentru usurinta in exploatare..

Foarfeca , DWHT14691-0

(0)

Pentru perforat tabla galvanizata de 0.5mmManer ergonomic , rezistent la alunecareDesign redus a manerului Design extern al sistemului de blocare pentru usurinta in exploatare..

Afişare 1 - 15 din 19 (2 pagini)