Renovarea locuintei poate fi o adevarata bataie de cap, dar doar daca utilizati unelte nepotrivite.

Ai nevoie de o unealta destinata slefuirii? Polizorul unghiular este ceea ce cauti!

Denumit si flex in termeni populari, polizorul unghiular este unealta potrivita pentru slefuire. Acesta este actionat de un motor electric, cu benzina sau cu aer comprimat si este o unealta de mana, fiind utilizat pentru prelucrarea, slefuirea si taierea unor diferite tipuri de materiale.

Flex DeWalt este unealta ideala pentru realizarea proiectului tau corect si sigur. Acesta este prevazut cu un comutator ce impiedica pornirea accidentala a acestuia, iar sistemul de evacuare este prevazut cu un filtru, astfel incat motorul va fi protejat de depunerea particulelor abrezive.

Pentru ca activitatea dvs. sa se realizeze corect, sistemul de pornire este lent, astfel incat sa nu se miste unealta pe material. Pentru o flexibilitate sporita, noul design permite reglarea, fixarea si indepartarea aparatorii fara cheie speciala, iar flansa anti-blocare previne priderea si blocarea discului.

Cum sa utilizezi corect un flex DeWalt?

In primul si primul rand trebuie sa utilizati protectie pentru maini, deoarece resturi, scantei sau aschii pot sari si va pot rani.

Inainte de a va apuca de treaba, asigurati-va ca utilizati discul potrivit pentru materialul respectiv. Aceasta instructiune este ideala deoarece veti prelungi durata de utilizare. Totodata, dupa utilizare, curatati polizorul unghiular.

Consultati un specialist inainte de a va incepe proiectul, astfel incat sa utilizati corect si sigur unealta. De asemenea, in cazul in care intampinati probleme in utilizarea flexului DeWalt, cereti sfatul unui specialist sau contactati-ne pentru a va oferi mai multe detalii.

Un Flex DeWalt va va usura mult mai mult munca si veti putea duce la bun sfarsit proiectele de renovare. Alegeti calitatea si consultati toata gama de produse DeWalt pentru eficientizarea muncii dvs. sau a echipei dvs. de meseriasi.