DESPRE PRO TOOLS

Firma noastra a fost infiintata in anul 1999, avand ca activitate comercializarea uneltelor si accesoriilor pentru constructii DEWALT.

Deoarece am cautat sa oferim clientilor nostri produse profesionale de inalta calitate si performanta am ales sa devenim distribuitori ai renumitului producator nord-american DEWALT si sa comercializand

intreaga gama de produse si accesorii ale acestora.

Societatea noastra dispune de un showroom propriu si de un atelier de reparatii specializat exclusiv pe uneltele acestei firme de asemenea echipa noastra se deplaseaza la sediul clientului pentru livrari si interventii service. Daca clientii nostrii au nelamuriri cu privire la domenile de aplicatii si performantele uneltei asiguram si consultanta tehnica.

ISTORIC  DEWALT

De peste 80 de ani DeWalt a castigat o experienta si o reputatie de producator al unora dintre cele mai performante scule si unelte pentru constructii. In 1923 Raymond DeWalt a inventat fierastraul radial care dupa decenii continua sa fie un standard al calitatii si durabilitatii. Acesta a fost inceputul unui lung drum, in care compania s-a dezvoltat devenind un partener de incredere.

DESPRE DEWALT

Astazi compania DEWALT este unul dintre liderii mondial in domeniu si numarul unu in Statele Unite ale Americii in productia si comercializarea de unelte si scule profesionale. Proiectanti si ingineri experimentati lucreaza pentru a oferi clientilor produse de inalta tehnicitate, fiabile si rezistente. Toate procesele de productie sunt in concordanta cu cele mai inalte standarde de calitate precum si cu normele internationale de protectie a mediului inconjurator.