Baros , DWHT51388-0

(0)

Baros cu coada scurta - 1.8KgManer ergonomic proiectat pentru confortConstruit dintr-o singura bucata din otel pentru rezistență și durată lungă de viațăCap de lovire crestat pentru precizie în transmiterea forței..

Baros , DWHT56024-1

(0)

Baros EXOCORE™ cu coada scurta - 1.8KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în punctul unde mânerul cedează cel mai des..

Baros , DWHT56025-1

(0)

Baros EXOCORE™ pentru fierari - 1.8KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în punctul unde mânerul cedează cel mai des..

Baros , DWHT56026-1

(0)

Baros EXOCORE™ pentru mecanici - 1.8KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în punctul unde mânerul cedează cel mai des..

Baros , DWHT56027-0

(0)

Baros EXOCORE™ cu coada lunga - 2.7KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataCapul de lovire crestat asigura o propagare precisa a fortei de lovireCarcasă din fibră de carbon pentru o greutate cu 50% mai micăProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în pu..

Baros , DWHT56028-0

(0)

Baros EXOCORE™ cu coada lunga - 3.6KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataCapul de lovire crestat asigura o propagare precisa a fortei de lovireCarcasă din fibră de carbon pentru o greutate cu 50% mai micăProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în pu..

Baros , DWHT56029-0

(0)

Baros EXOCORE™ cu coada lunga - 4.5KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataCapul de lovire crestat asigura o propagare precisa a fortei de lovireCarcasă din fibră de carbon pentru o greutate cu 50% mai micăProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în pu..

Baros , DWHT56030-0

(0)

Baros EXOCORE™ cu coada lunga - 4.5KgManer ergonomic proiectat pentru confortManer tubular EXOCORE™ pentru balansare usoara si echilibrataCapul de lovire crestat asigura o propagare precisa a fortei de lovireCarcasă din fibră de carbon pentru o greutate cu 50% mai micăProtectie suplimentara din fibra de carbon , pentru rezistență sporită în pu..

Ciocan , DWHT0-51048

(0)

Ciocan cu gheara dreapta , 454gr.Design echilibrat pentru o mai buna manevrareCap de lovire cu forma ovalaConstruit dintr-o singura bucata din otel pentru rezistență și durată lungă de viațăFanta pentru extragere laterala a cuielorManer ergonomic , rezistent ..

Ciocan , DWHT0-51054

(0)

Ciocan cu gheara dreapta , 567gr.Design echilibrat pentru o mai buna manevrareCap de lovire cu forma ovalaConstruit dintr-o singura bucata din otel pentru rezistență și durată lungă de viațăFanta pentru extragere laterala a cuielorManer ergonomic , rezistent ..

Ciocan , DWHT0-51064

(0)

Ciocan cu gheara dreapta , 624gr.Design echilibrat pentru o mai buna manevrareCap de lovire cu forma ovalaConstruit dintr-o singura bucata din otel pentru rezistență și durată lungă de viațăFanta pentru extragere laterala a cuielorManer ergonomic , rezistent ..

Ciocan , DWHT51135-0

(0)

Ciocan EXENDENT PERFORMANCE ™  cu impact puternic - 340gr.Ciocan de 340g cu impact specific unuia de 567gOptimizate pentru balansare rapidă și oboseală redusă. Design din oțel pentru durabilitate și durată lungă de viațăCap magnetic pentru pozitionarea cuielorManerul acoperit cu cauciuc asigura reducerea vibratiilor..

Ciocan , DWHT51145-0

(0)

Ciocan EXENDENT PERFORMANCE ™  cu impact puternic - 400gr.Ciocan de 400g cu impact specific unuia de 794gOptimizate pentru balansare rapidă și oboseală redusă. Design din oțel pentru durabilitateCap magnetic pentru pozitionarea cuielorManerul acoperit cu cauciuc asigura reducerea vibratiilor..

Ciocan , DWHT51366-0

(0)

Ciocan pentru demolari , 624gr.Design cu maner lungConstruit dintr-o singura bucata din otel pentru rezistență și durată lungă de viațăManer ergonomic , rezistent ..

Ciocan , DWHT51379-0

(0)

Ciocan EXENDENT PERFORMANCE ™ - 454gr.Construit dintr-o singura bucata din otel pentru rezistență și durată lungă de viațăDesign imbunatatit pentru disiparea vibratiilor mai eficientManer gros pentru durabilitate marita in aplicatii greleManer acoperit cu material cauciucat, pentru o priza mai buna, confort si absorbirea vibratiilorVersatili..

Afişare 1 - 15 din 29 (2 pagini)