Ruleta 3m , DWHT36098-1

(0)

Ruleta compacta de 3mLatime banda - 13mm Clema pentru fixarea la cureaBanda magnetica pe carcasa pentru depozitare usoaraIdeală pentru măsurări obișnuite..

Ruleta 5m , DWHT0-36114

(0)

Lungime banda masurare - 5mBanda profesionala cu latimea de 32mm , faciliteaza citirea marcajelor si creste punctul de rupereBanda protejata cu strat MylarCarcasa rezistenta la impact ofera protectie si durabilitate suplimentaraCarcasa ergonimica , confortabila din material ce previne alunecareaCarlig special True-Zero ce permite masurarea dimensiu..

Ruleta 8m , DWHT0-36115

(0)

Lungime banda masurare - 8mBanda profesionala cu latimea de 32mm , faciliteaza citirea marcajelor si creste punctul de ruperePunct de rupere de aproximativ 4.9mBanda protejata cu strat MylarCarcasa rezistenta la impact ofera protectie si durabilitate suplimentaraCarcasa ergonimica , confortabila din material ce previne alunecareaCarlig special True..

Ruleta cu banda lunga , DWHT0-34093

(0)

Lungime banda - 30mRuleta cu banda metalica rezistenta la ruginaFereastra pentru inlaturarea mizeriei , permite particulelor de praf din interiorul carcasei să fie îndepărtate cu ușurintăCarcasa ergonomica acoperita cu cauciuc ofera rezistenta optimaCarabiniera cu arc pentru transport mai usor5:1 raport de mulinare-derulare rapidă a benzii..

Ruleta cu banda lunga , DWHT34218-0

(0)

Lungime banda - 30mLatime banda 12.5mmBanda din fibra de sticla reduce elaticitatea si imbunateste precizia de masurareScala gradata pe ambele fete3:1 raport de mulinare-derulare rapidă a benzii..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)