Cutit cu lama fixa , DWHT1-10354

(0)

Lungime lama - 90mmLama din otel inoxidabil pentru aplicatii de uz generalMâner acoperit cu cauciuc pentru confort si sigurantaCorpul cutitului este din plasticTeaca pentru depozitare si siguranta..

Cutit pliabil , DWHT0-10313

(0)

Lungime lama - 80mmLama din otel inoxidabil pentru durabilitate si rezistenta la coroziuneLama combinata cu margine zimtata si dreapta, pentru taierea diverselor materiale si varf de perforatCaneluri integrate pentru dezizolat cabluri de 2 si 3mmMâner subțire , ușor din aluminiu, cu o zonă de prindere antiderapantă Conceput pentru aplicatii pr..

Cutter cu lama fixa , DWHT10246-0

(0)

Cutter cu lama fixaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăIdeal pentru aplicatii extremeManer Bi- Material pentru confort si sigurantaButon pentru deschiderea magaziei de lameOrificiu incorporat pentru prindere si depozitareSuport pentru degetul mare din cauciucLivrat..

Cutter cu lama retractabila , DWHT0-10295

(0)

Lama retractabila ofera adancime de taiere variabilaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul manerului Carabiniera integrata pentru a îmbunătăți modalitatea de depozitare si transportManer Bi-Material pentru confort si sigurantaFanta cu acces la lama pentru taierea in siguranta a sforilor si a benzilor de legat paletiMecanismul de bloc..

Cutter cu lama retractabila , DWHT10046-0

(0)

Lama retractabila ofera adancime de taiere variabilaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul manerului Fanta cu acces la lama pentru taierea in siguranta a sforilor si a benzilor de legat paletiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăPermite schimbare rapida a lamelor fara unelte ajutatoareManer Bi-Material pent..

Cutter cu lama retractabila , DWHT10319-0

(0)

Lungime lama - 70.104mmLama retractabila ofera adancime de taiere variabilaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul manerului Fanta cu acces la lama pentru taierea in siguranta a sforilor si a benzilor de legat paletiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăPermite schimbare rapida a lamelor fara unelte ajutatoar..

Cutter cu lama segmentata , DWHT0-10249

(0)

Cutter cu lama segmentataLungime lama - 109mmLatime lama - 18mmLama cu tais din carbura de tungstenReîncărcare automată a lamei 6 lame de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiMecanism glisant de autoblocare pentru reglaje rapide ale lameiMecanism de blocare suplimentar cu surubDispozitiv de rupere a lameiSina de ghidare din otelManer B..

Cutter cu lama segmentata , DWHT0-10250

(0)

Cutter cu lama segmentataLungime lama - 139mmLatime lama - 25mmLama cu tais din carbura de tungstenReîncărcare automată a lamei 6 lame de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiMecanism glisant de autoblocare pentru reglaje rapide ale lameiMecanism de blocare suplimentar cu filetDispozitiv de rupere a lameiSina de ghidare din otelManer B..

Cutter cu lama segmentata , DWHT10038-0

(0)

Cutter cu lama segmentataLatime lama - 18mmDesign suplu pentru usurinta si control in utilizareMecanism glisant cu autoblocare pentru reglaje rapide ale lameiGlisor metalicSina de ghidare din otel inoxidabilMâner cu nervuri asigură o aderență mai bunaCorp robust din metalDispozitiv de rupere a lamei..

Cutter cu lama segmentata , DWHT10045-0

(0)

Cutter cu lama segmentataLatime lama - 25mmDesign suplu pentru usurinta si control in utilizareMecanism glisant cu autoblocare pentru reglaje rapide ale lameiGlisor metalicSina de ghidare din otel inoxidabilMâner cu nervuri asigură o aderență mai bunaCorp robust din metalDispozitiv de rupere a lamei..

Cutter cu lama segmentata , DWHT10332-0

(0)

Cutter cu lama segmentataLatime lama - 18mmSistem de blocare a lamei cu rotita pentru precizie si siguranta in taiereDispozitiv de rupere a lameiSina de ghidare din otel inoxidabilManer Bi-Material pentru confort si sigurantaOrificiu incorporat pentru prindere si depozitare..

Cutter cu lama segmentata , DWHT10333-0

(0)

Cutter cu lama segmentataLatime lama - 25mmSistem de blocare a lamei cu rotita pentru precizie si siguranta in taiereDispozitiv de rupere a lameiSina de ghidare din otel inoxidabilManer Bi-Material pentru confort si sigurantaOrificiu incorporat pentru prindere si depozitare..

Cutter pliabil , DWHT0-10296

(0)

Lungime lama - 61mmCutter pliabil cu lama retractabila Pliere cu o singură mână pentru deschidere / închidere rapidă și ușoarăLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăSchimbare rapida a lamelor Maner ergonomicLivrat cu 3 lame..

Cutter pliabil , DWHT10035-0

(0)

Lungime lama - 63.5mmCutter pliabil cu lama retractabila Pliere cu o singură mână pentru deschidere / închidere rapidă și ușoarăLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăButon pentru schimbare rapida a lamelor Maner ergonomic optimizat..

Cutter pliabil , DWHT10261-0

(0)

Cutter pliabil cu lama retractabila Pliere cu o singură mână pentru deschidere / închidere rapidă și ușoarăLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiIncarca automat o lama nouaCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăButon pentru schimbare rapida a lamelor uzateManer ergonomic optimizatOrificiu incorporat ..

Afişare 1 - 15 din 23 (2 pagini)