DWHT0-10249 - Cutter cu lama segmentata DEWALT

(0)

Cutter cu lama segmentataLungime lama - 109mmLatime lama - 18mmLama cu tais din carbura de tungstenReîncărcare automată a lamei 6 lame de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiMecanism glisant de autoblocare pentru reglaje rapide ale lameiMecanism de blocare suplimentar cu surubDispozitiv de rupere a lameiSina de ghidare din otelManer B..

DWHT0-10295 - Cutter cu lama retractabila DEWALT

(0)

Lama retractabila ofera adancime de taiere variabilaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul manerului Carabiniera integrata pentru a îmbunătăți modalitatea de depozitare si transportManer Bi-Material pentru confort si sigurantaFanta cu acces la lama pentru taierea in siguranta a sforilor si a benzilor de legat paletiMecanismul de bloc..

DWHT0-10296 - Cutter pliabil DEWALT

(0)

Lungime lama - 61mmCutter pliabil cu lama retractabila Pliere cu o singură mână pentru deschidere / închidere rapidă și ușoarăLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăSchimbare rapida a lamelor Maner ergonomicLivrat cu 3 lame..

DWHT0-10313 - Cutit pliabil DEWALT

(0)

Lungime lama - 80mmLama din otel inoxidabil pentru durabilitate si rezistenta la coroziuneLama combinata cu margine zimtata si dreapta, pentru taierea diverselor materiale si varf de perforatCaneluri integrate pentru dezizolat cabluri de 2 si 3mmMâner subțire , ușor din aluminiu, cu o zonă de prindere antiderapantă Conceput pentru aplicatii pr..

DWHT0-11131 - Lama trapezoidala DEWALT

(0)

Lama cu strat de carbura metalica pentru o durată de exploatare mai mare.Geometria taisului asigura o lama cu 35% mai ascutitaTaisul ascutit asigura taieri mai curateUnghiul taisului asigura precizieCorpul lamei din oțel oferă flexibilitate și ajută la prevenirea ruperiiRamane de 5 ori mai mult timp ascutita decat o lama conventionalaConcepute pent..

-37%

DWHT1-10354 - Cutit cu lama fixa DEWALT

(0)

Lungime lama - 90mmLama din otel inoxidabil pentru aplicatii de uz generalMâner acoperit cu cauciuc pentru confort si sigurantaCorpul cutitului este din plasticTeaca pentru depozitare si siguranta..

72,01Lei 115,09Lei
-26%

DWHT10035-0 - Cutter pliabil DEWALT

(0)

Lungime lama - 63.5mmCutter pliabil cu lama retractabila Pliere cu o singură mână pentru deschidere / închidere rapidă și ușoarăLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăButon pentru schimbare rapida a lamelor Maner ergonomic optimizat..

108,00Lei 145,79Lei
-24%

DWHT10046-0 - Cutter cu lama retractabila DEWALT

(0)

Lama retractabila ofera adancime de taiere variabilaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul manerului Fanta cu acces la lama pentru taierea in siguranta a sforilor si a benzilor de legat paletiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăPermite schimbare rapida a lamelor fara unelte ajutatoareManer Bi-Material pent..

82,00Lei 108,03Lei
-26%

DWHT10246-0 - Cutter cu lama fixa DEWALT

(0)

Cutter cu lama fixaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăIdeal pentru aplicatii extremeManer Bi- Material pentru confort si sigurantaButon pentru deschiderea magaziei de lameOrificiu incorporat pentru prindere si depozitareSuport pentru degetul mare din cauciucLivrat..

91,00Lei 122,20Lei

DWHT10261-0 - Cutter pliabil DEWALT

(0)

Cutter pliabil cu lama retractabila Pliere cu o singură mână pentru deschidere / închidere rapidă și ușoarăLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiIncarca automat o lama nouaCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăButon pentru schimbare rapida a lamelor uzateManer ergonomic optimizatOrificiu incorporat ..

DWHT10319-0 - Cutter cu lama retractabila DEWALT

(0)

Lungime lama - 70.104mmLama retractabila ofera adancime de taiere variabilaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul manerului Fanta cu acces la lama pentru taierea in siguranta a sforilor si a benzilor de legat paletiCorp robust din metal pentru durabilitate și durată lungă de viațăPermite schimbare rapida a lamelor fara unelte ajutatoar..

DWHT10332-0 - Cutter cu lama segmentata DEWALT

(0)

Cutter cu lama segmentataLatime lama - 18mmSistem de blocare a lamei cu rotita pentru precizie si siguranta in taiereDispozitiv de rupere a lameiSina de ghidare din otel inoxidabilManer Bi-Material pentru confort si sigurantaOrificiu incorporat pentru prindere si depozitare..

-21%

DWHT10429-0 - Cutter pliabil cu lama fixa DEWALT

(0)

Cutter pliabil cu lama fixaLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCarcasa rezistenta din metalConstrucție cu rulmenți cu bile, pentru deschidere mai ușoară cu o singură mânăButon pentru schimbarea rapida a lameiManer Bi-Material pentru confort si sigurantaProfil curbat pentru o mai bună ergonomieOrificiu incorporat pentru prindere s..

79,00Lei 100,05Lei

DWHT10916-0 - Cutter pliabil cu lama fixa DEWALT

(0)

Cutter pliabil cu lama fixaLungime lama - 28.956mmLamele de rezerva pot fi stocate in interiorul corpuluiCarcasa durabila din aluminiuButon pentru deschiderea magaziei de lameOrificiu incorporat pentru prindere si depozitareLivrat cu 5 lame ..

DWHT11004-2 - Lama trapezoidala DEWALT

(0)

Taisul calit prin inductie ofera o muchie de taiere cu durata de utilizare mai mare cu 75% decat  lamele din otel cabonCorpul lamei tratate termic asigura o rezistenta cu 20% mai mare decat lamele din otel carbonGeometria taisului asigura o lama cu 35% mai ascutitaLama care se potriveste la majoritatea cutterelor utilitareCantitate - 10 b..

Afişare 1 - 15 din 19 (2 pagini)