D21441 - Masina de gaurit DEWALT - RESIGILAT

(0)

      CARACTERISTICIIdeala pentru industria auto, ateliere si industria de prelucrare a metalului Mandrina metalica ,rapida de 13mmPerformante superioare de gaurire datorita noului motorCutie de transmisie cu 2 trepte de vitezaManer ergonomic  acoperit cu cauciuc pentru siguranta si confort &nb..

D21510 - Masina de amestecat DEWALT- RESIGILAT

(0)

CARACTERISTICIReglaj electronic al turatiei Cuplu mare de torsiune pentru gama larga de aplicatiiCarcasa robusta din metal pentru durabilitateFara inversor de sensSe poate amesteca cu paleta cu diametru maxim de 160mmManer ajutator posterior reglabil in doua pozitii si maner ajutator lateral reglabil in 3 pozitii pentru mai mult control  ..

D21520 - Masina de gaurit/amestecat DEWALT - RESIGILAT

(0)

CARCTERISTICIReglaj electronic al turatiei,inversor de sens Cuplu mare de torsiune pentru gama larga de aplicatiiCarcasa robusta din metal pentru durabilitateManer ajutator posterior reglabil in doua pozitii si maner ajutator lateral reglabil in 3 pozitii pentru mai mult control   SET DE LIVRAREManer ajutator posteriorManer ajut..

D25133K - Ciocan rotopercutor DEWALT - RESIGILAT

(0)

    CARACTERISTICIIdeala pentru gauri de consolidare si fixare in beton si zidarie de la 4-26mmReglaj electronic al turatiei pentru control in orice tip de aplicatieAmbreiaj cu decuplare mecanica la suprasarcina3 moduri de lucruStop rotatie pentru daltuiri usoare in caramida si ocazional in betonStop percutie pentru gauri in lemn si ..

D25134K - Ciocan rotopercutor DEWALT , mandrina detasabila - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIIdeal pentru gauri de consolidare si fixare in beton si zidarie de la 4-26mmReglaj electronic al turatiei pentru control in orice tip de aplicatieAmbreiaj cu decuplare mecanica la suprasarcina3 moduri de lucruStop rotatie pentru daltuiri usoare in caramida si ocazional in betonStop percutie pentru gauri in lemn si ..

D25134KP - Ciocan rotopercutor DEWALT , mandrina detasabila - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIIdeala pentru gauri de consolidare si fixare in beton si zidarie de la 4-26mmReglaj electronic al turatiei pentru control in orice tip de aplicatieAmbreiaj cu decuplare mecanica la suprasarcina3 moduri de lucruStop rotatie pentru daltuiri usoare in caramida si ocazional in betonStop percutie pentru gauri in lemn si..

D25333K - Ciocan rotopercutor DEWALT - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIIdeala pentru gauri de consolidare si fixare in beton si zidarie de la 4-30mmReglaj electronic al turatiei pentru control in orice tip de aplicatieAmbreiaj cu decuplare la suprasarcina3 moduri de lucruSistem AVC pentru reducerea vibratiilorStop rotatie pentru daltuiri usoare in caramida si ocazional in betonSt..

D25417KT - Ciocan rotopercutor DEWALT - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIIdeala pentru gauri de consolidare si fixare in beton si zidarie de la 6-32mmReglaj electronic al turatiei pentru control in orice tip de aplicatieSistem (AVC) incorporat pentru reducerea vibratiilor 3 moduri de lucruStop rotatie pentru daltuiri usoare in caramida si ocazional in betonStop percutie pentru..

D25481K - Ciocan rotopercutor DEWALT - RESIGILAT

(0)

 CARACTERISTICIIdeal pentru gauri in beton de la 12 la 40mm si gauriri cu carota pana la 100mm3 moduri de lucruCompacta , usor de manipulat in spatii ingusteManer flotant anti-vibratii  acoperit cu cauciuc pentru confortProiectare ergonomica pentru utilizare fara efort timp indelungatVibratii mici la gaurire in beton - 9.4 m/s²  &nbs..

D25773K - Ciocan rotopercutor DEWALT - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIIdeal pentru gauri in beton de la 12 la 52mm si gauri cu carota pana la 150mmStop rotatie pentru aplicatii de demolare in caramida , zidarie si daltuiri usoare in betonSistem (AVC) incorporat pentru reducerea vibratiilorComutator pornire/oprire cu blocaj pentru aplicatii in demolariSistem anti-rotatie detecte..

D26480 - Slefuitoare cu banda DEWALT - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIDesign compact pentru utilizare cu o singura mana Permite slefuirea muchiilor si a suprafetelor verticaleManer ajutator , detasabil , pentru control sporitMotorul puternic de 500w asigura indepartarea rapida si eficace a materialuluiGreutate redusa , confort sporit         SET DE LIVRA..

D26500K - Rindea DEWALT - RESIGILAT

(0)

      CARACTERISTICIMotor puternic pentru finisaj perfect si in lemn tareEvacuarea spanului la alegere pe stanga sau dreapta Maner anterior si scala pentru reglajul adancimii,marcata cu precizie de 0,1mmTamburul cu cutite are diametru mare pentru finisaj perfect Maner acoperit cu cauciuc pentru confort s..

DCD701D2 - Masina de gaurit si insurubat DEWALT , 12V , motor fara perii - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIMasinile si acumulatorii noi de 12v sunt compatibile cu modelele existente de 10.8vMotor fara periiMai scurt cu 38.5 mm decat modelul anterior2 trepte de viteza Cuplu reglabil in 15 pozitii pentru control si precizie  Mandrina rapida de 10mm cu blocarea axului pentru schimbare rapida si usoara a..

DCD708N - Masina de gaurit si insurubat DEWALT , 18V , motor fara perii - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIModel nou de masina de gaurit cu acumulatori de 18v , XR , Li-Ion Lungime redusa de numai 160 mmMotor fara periiCompacta si usoara  2 trepte de viteza Cuplu reglabil in 15 pozitii pentru control si precizie  Mandrina rapida de 13mm cu blocarea axului pentru schimbare rapida si uso..

DCD778M2T - Masina de gaurit cu percutie DEWALT , 18V , motor fara perii - RESIGILAT

(0)

     CARACTERISTICIModel nou de masina de gaurit cu percutie cu acumulatori 18V , XR,Li-Ion de 4.0Ah Motor fara periiCompacta si usoara  2 trepte de viteza Cuplu reglabil in 15 pozitii pentru control si precizie  Mandrina rapida de 13mm cu blocarea axului pentru schimbare rapida si us..

Afişare 1 - 15 din 91 (7 pagini)