Centura din piele DWST1-75661

(0)

centura se poate configura conform nevoilor utilizatoruluicentura cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguracentura din piele..

Centura DWST1-75651

(0)

centura se poate configura conform nevoilor utilizatoruluicentura ergonomica captusita pentru confort maximcentura cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguracentura ajustabila prevazuta cu inele de otel pentru utilizare cu bretele..

Centura+Suporturi DWST1-75552

(0)

centura se poate configura conform nevoilor utilizatoruluicentura ergonomica captusita pentru confort maximcentura cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguracentura ajustabila prevazuta cu inele de otel pentru utilizare cu bretelebuzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabilsuport metalic pentru ciocaneclema metalica pentru..

Compartiment DWST1-75551

(0)

buzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabil - denier 1200buzunar inchis cu fermoar pentru lucrurile importante -    portofel , chei , telefon mobil suporturi din piele pentru surubelnitenituri metalice pentru rezistenta sporita si piele suplimentara la punctele de frecare ridicata..

Compartiment DWST1-75650

(0)

buzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabilsuport metalic pentru ciocaneclema metalica pentru ruletabuzunar inchis cu fermoar pentru lucrurile importante -    portofel , chei , telefon mobil suporturi din piele pentru surubelnitenituri metalice pentru rezistenta sporita si piele suplimentara la punctele de frecare ri..

Compartiment DWST1-75652

(0)

buzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabilsuport metalic pentru ciocaneclema metalica pentru ruletabuzunar inchis cu fermoar pentru lucrurile importante - portofel , chei , telefon mobil suporturi din piele pentru surubelnitenituri metalice pentru rezistenta sporita si piele suplimentara la punctele de frecare ridicata..

Toc DWST1-75653

(0)

conceput pentru utilizatori dreptaci si stangacitoc compatibil cu cureau DEWALT DWST1-75651compartimente din piele pentru burghie si varfuri de surubelnitacurea din piele cu catarama cu eliberare rapida pentru fixarea masinii de gaurit..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)