DWST1-75551 - Compartiment DEWALT

(0)

buzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabil - denier 1200buzunar inchis cu fermoar pentru lucrurile importante -    portofel , chei , telefon mobil suporturi din piele pentru surubelnitenituri metalice pentru rezistenta sporita si piele suplimentara la punctele de frecare ridicata..

DWST1-75552 - Centura+Suporturi DEWALT

(0)

centura se poate configura conform nevoilor utilizatoruluicentura ergonomica captusita pentru confort maximcentura cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguracentura ajustabila prevazuta cu inele de otel pentru utilizare cu bretelebuzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabilsuport metalic pentru ciocaneclema metalica pentru..

DWST1-75650 - Compartiment DEWALT

(0)

buzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabilsuport metalic pentru ciocaneclema metalica pentru ruletabuzunar inchis cu fermoar pentru lucrurile importante -    portofel , chei , telefon mobil suporturi din piele pentru surubelnitenituri metalice pentru rezistenta sporita si piele suplimentara la punctele de frecare ri..

DWST1-75651 - Centura DEWALT

(0)

centura se poate configura conform nevoilor utilizatoruluicentura ergonomica captusita pentru confort maximcentura cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguracentura ajustabila prevazuta cu inele de otel pentru utilizare cu bretele..

DWST1-75652 - Compartiment DEWALT

(0)

buzunare de dimensiuni multiplematerial rezistent si durabilsuport metalic pentru ciocaneclema metalica pentru ruletabuzunar inchis cu fermoar pentru lucrurile importante - portofel , chei , telefon mobil suporturi din piele pentru surubelnitenituri metalice pentru rezistenta sporita si piele suplimentara la punctele de frecare ridicata..

DWST1-75653 - Toc DEWALT

(0)

conceput pentru utilizatori dreptaci si stangacitoc compatibil cu cureau DEWALT DWST1-75651compartimente din piele pentru burghie si varfuri de surubelnitacurea din piele cu catarama cu eliberare rapida pentru fixarea masinii de gaurit..

DWST1-75661 - Centura din piele DEWALT

(0)

centura se poate configura conform nevoilor utilizatoruluicentura cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguracentura din piele..

DWST1-75662 - Suport pentru ciocan DEWALT

(0)

Suport pentru ciocanSuport compatibil cu cureau DEWALT DWST1-75651..

DWST40101-1 - Centura+Compartiment DEWALT

(0)

Fabricate din tesatura rezistenta (1680 Denier)Cusaturi duble , imbinari nituiteCurea cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguraCurea de 132cm12 buzunareSuporturi externe de șurubelnițăSuport metalic pentru ciocaneManer de transportCăptușeală internă Hi Vis pentru identificarea ușoară a uneltei..

DWST40201-1 - Centura+Compartiment DEWALT

(0)

Fabricate din tesatura rezistenta (1680 Denier)Cusaturi duble , imbinari nituiteCurea cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguraCurea de 132cm13 buzunareManer de transportCăptușeală internă Hi Vis pentru identificarea ușoară a uneltei..

DWST40603-1 - Centura+Compartimente DEWALT

(0)

Sistem complet de transport a uneltelorSistem practic si confortabilFabricate din tesatura rezistenta (1680 Denier)Cusaturi duble , imbinari nituiteCurea captusite de 14cm latimeCurea cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguraCurea de 132cmSuport metalic pentru ciocane25 buzunareCăptușeală internă Hi Vis pentru identificarea ușoară a unel..

DWST40901-1 - Ham , DEWALT

(0)

Fabricat din tesatura rezistenta (1680 Denier)Dimensiune reglabilaHam cu 4 carabiniere metalice rezistente pentru atasarea la centuraCompatibil cu centura DWST40603-1 si DWST50113-1..

DWST50112-1 - Centura+Compartimente DEWALT

(0)

Sistem complet de transport a uneltelorSistem practic si confortabilFabricate din piele nubuck Cusaturi duble , imbinari nituiteCurea cu doua prinderi pentru a asigura o strangere sigura2 suporturi metalic pentru ciocane11 buzunare pentru organizarea optima a uneltelor si accesoriilorUsor de transportat cu 2 manere rezistente..

DWST50113-1 - Centura+Compartimente DEWALT

(0)

Sistem complet de transport a uneltelor si accesoriilorSistem practic si confortabilFabricate din piele nubuck Cusaturi duble , imbinari nituiteCurea de 142cmCurea cu doua prinderi pentru a asigura o strangere siguraSuport metalic pentru ciocaneClema metalica pentru ruleta18 buzunare pentru organizarea optima a uneltelor si accesoriilorUsor de..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)