1-79-208 - Geanta DEWALT

(0)

Geanta deschisa pentru acces rapid la unelteCapacitate mare de stocareOrganizare optima datorita separatorului a buzunarelor multiple interioare si exterioareSuport special pentru nivela si bucle elastice de fixare a sculelor de manaManer ergonomic bimaterial pentru confort sporit in timpul transportuluiColturi intarite pentru durabilitateBaza din ..

1-79-209 - Geanta DEWALT

(0)

Capacitate mare de stocareOrganizare optima datorita separatorului a buzunarelor multiple interioare si exterioareManer ergonomic pentru confort sporit in timpul transportuluiColturi intarite pentru durabilitateBaza din plastic ofera rezistenta la umezeala si asigura protectie sporita in conditiile dificile de pe santierMaterial textil foarte rezis..

-25%

DWST1-79210 - Geanta DEWALT

(0)

Geanta pentru scule ce poate fi transportata usor pe roti pe umar sau manaCapacitate mare de stocare - 8 buzunare la exterior , 4 buzunare , 1 separator detasabil , 1 toc pentru masina de gaurit la interiorManer telescopic pentru confort sporit in timpul transportului2 roti cu rulmenti rezistente pentru transportBaza si laturile sunt rigidizateMate..

452,05Lei 599,15Lei

DWST60106-1 - Geanta DEWALT

(0)

Geanta deschisa pentru acces rapid la unelteCapacitate mare de stocareBaza din plastic ofera rezistenta la umezealaManer pivotant cu prindere confortabilaBuzunar cu fermoar rezistent la apa si praf pentru protejarea obiectelor de valoare - clasa de protectie IP54Material textil foarte rezistent la uzura -  densitate 1680 DenierCapacitate de in..

DWST81690-1 - Rucsac DEWALT

(0)

Capacitate mare de stocare - 40l /25Kg. Geanta tip rucsac robust si spatios Baza din plastic ofera rezistenta la umezeala si asigura protectie sporita in conditiile dificile de pe santierMaterial textil foarte rezistent la uzura -  densitate de 600 Denier (captuseala ) si 1200 Denier ( material exterior ) Locas captusit, separat..

DWST82990-1 - Geanta DEWALT

(0)

Geanta deschisa pentru acces rapid la unelteCapacitate mare de stocareBaza din plastic ofera rezistenta la umezealaManer din aluminiu pentru durabilitate si confortBuzunar cu fermoar pentru depozitarea obiectelor de valoareCapacitate - 30 Kg.Compatibil cu sistemul TSTAKConstructie intarita cu nituriMaterial textil foarte rezistent la uzura -  ..

DWST82991-1 - Geanta DEWALT

(0)

Capacitate mare de stocareBaza din plastic ofera rezistenta la umezealaManer ergonomic Buzunar cu fermoar pentru depozitarea obiectelor de valoareCapacitate - 30 Kg.Compatibil cu sistemul TSTAKConstructie intarita cu nituri , cusaturi dubleMaterial textil foarte rezistent la uzura -  densitate 1200 DenierCurea umar , captusita  pentr..

DWST83522-1 - Geanta DEWALT

(0)

Capacitate mare de stocareBaza din plastic ofera rezistenta la umezealaManer ergonomic Ideala pentru transportul si depozitarea uneltelor si accesoriilorBuzunar transparent cu fermoarSnur elastic pentru depozitare suplimentaraCapacitate - 53 Kg.Compatibila cu sistemul TOUGHSYSTEM 2.0Peste 50 de buzunare - cu acces usorMaterial textil foarte re..

DWST83524-1 - Geanta DEWALT

(0)

Baza din plastic ofera rezistenta la umezealaManer ergonomic Ideala pentru transportul si depozitarea uneltelor si accesoriilorSnur elastic pentru depozitare suplimentaraCapacitate - 27 Kg.Compatibila cu sistemul TOUGHSYSTEM 2.0Material textil foarte rezistent la uzura -  densitate 1680 DenierCurea pentru umar , captusita  pentru tra..

DWST83541-1 - Geanta DEWALT

(0)

Geanta deschisa cu mai multe randuri de buzunare pentru o organizare maxima si acces usor la unelteConstructie solida din nylon balistic , 1680DenierSpatiu generos de depozitareBaza din plastic rezistenta la umezealaSuport pentru ruletaSuport pentru ciocanBanda reflectorizanta31 de compartimenteCurea captusita pentru umarManer de cauciuc prindere c..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)