Burete DWST1-72364

(0)

Burete pentru cutiile TSTAK..

Carucior pentru cutiile TSTAK DWST1-71196

(0)

Carucior pentru cutiile din gama TSTAKManer telescopic din aluminiuCapacitate - 150Kg.Lungime / Latime/ Inaltime - 470/546/1040mm...

Carucior platforma pentru cutiile TSTAK DWST1-71229

(0)

Carucior cu roti care se rasucesc 360°Capacitate maxima de incarcare-100Kg.Carucior pentru transportul cutiilor TSTAKToate cutiile TSTAK pot fi atasate de carucior rapid si usorDesign compact , greutate redusa..

Cutie TSTAK™ 2.0 DWST83345-1

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK 2.0 permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilBurete pre-taiat pentru creerea unui interior personalizatSiguranta-posibilitatea de a inchide..

Cutie mobila DWST1-75799

(0)

spatiu mare de stocaremaner telescopic metalic acoperit in partea superioara cu cauciuc pentru o prindere confortabilaroti rezistente de 178mm..

Cutie mobila TSTAK 2.0 DWST83347-1

(0)

spatiu mare de stocaremaner telescopic metalic acoperit in partea superioara cu cauciuc pentru o prindere confortabilaroti rezistente de 178mmCapacitate de incarcare - 50KgRezistent la apa si praf ( clasa de protectie IP54 )..

Cutie TSTAK , DWST82968-1

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilCleme si balamale metaliceVolum-7.6l 8 compartimente detasabileCapac rezistent , transparent ..

Cutie TSTAK 2.0 DWST83343-1

(0)

Sistemul TSTAK 2.0 permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilOrganizator pentru piese miciSiguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Volum mare de stocareRezistent la apa si praf ( clasa de protectie IP54 )..

Cutie TSTAK 2.0 DWST83346-1

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK 2.0  permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilSiguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Cleme si balamale metalice ..

Cutie TSTAK™ 2.0 DWST83344-1

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK 2.0  permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ , robust si stabilBurete pre-taiat pentru creerea unui interior personalizatSiguranta-posibilitatea de a i..

Cutie TSTAK™ DWST1-71228

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiSpatiu mare pentru depozitare vracManer ergonomic , pliabil  pentru transport comod si depozitare convenabilaCapacitate - 20 Kg.Lungime / Latime / Inaltime - 440/314/176mm..

Cutie TSTAK™ III DWST1-70705

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiCompartimente detasabile pentru piese mici si accesorii (2 mari si 2mici)Sistem de glisare pe bile a sertarelorManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : rob..

Cutie TSTAK™ IV DWST1-70706

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiCompartimente pentru accesoriiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabil Siguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Volum..

Mapa TSTAK , DWST82732-1

(0)

Clipboard intern si extern pentru pastrarea in siguranta a documentelorLumina led care asigura vizibilitate superioaraBuzunar interior cu fermoar pentru pastrarea telefoanelor in conditii de sigurantaColturi cauciucate pentru rezistenta superioaraCompatibil cu sistemul TSTAK..

Set cutii TSTAK 2.0 DWST83395-1

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK 2.0 permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiDesign inovativ : robust si stabil Siguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat..

Afişare 1 - 15 din 17 (2 pagini)