Burete DWST1-72364

(0)

Burete pentru cutiile TSTAK..

Carucior pentru cutiile TSTAK DWST1-71196

(0)

Carucior pentru cutiile din gama TSTAKManer telescopic din aluminiuCapacitate - 150Kg.Lungime / Latime/ Inaltime - 470/546/1040mm...

Carucior platforma pentru cutiile TSTAK DWST1-71229

(0)

Carucior cu roti care se rasucesc 360°Capacitate maxima de incarcare-100Kg.Carucior pentru transportul cutiilor TSTAKToate cutiile TSTAK pot fi atasate de carucior rapid si usorDesign compact , greutate redusa..

Cutie TSTAK™ II DWST1-70703

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilBurete pre-taiat pentru creerea unui interior personalizatSiguranta-posibilitatea de a inchide cut..

Cutie mobila DWST1-75799

(0)

spatiu mare de stocaremaner telescopic metalic acoperit in partea superioara cu cauciuc pentru o prindere confortabilaroti rezistente de 178mm..

Cutie TSTAK DWST1-75774

(0)

Sistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilOrganizator pentru piese miciSiguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Volum mare de stocare..

Cutie TSTAK V DWST1-71194

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilSiguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Volum-6,3l Cleme si balamale metalic..

Cutie TSTAK VI DWST1-71195

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilSiguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Volum-23l , include tavita detasabilaClem..

Cutie TSTAK™ DWST1-71228

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiSpatiu mare pentru depozitare vracManer ergonomic , pliabil  pentru transport comod si depozitare convenabilaCapacitate - 20 Kg.Lungime / Latime / Inaltime - 440/314/176mm..

Cutie TSTAK™ I DWST1-70704

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabilBurete pre-taiat pentru creerea unui interior personalizatSiguranta-posibilitatea de a inchide cut..

Cutie TSTAK™ III DWST1-70705

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiCompartimente detasabile pentru piese mici si accesorii (2 mari si 2mici)Sistem de glisare pe bile a sertarelorManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : rob..

Cutie TSTAK™ IV DWST1-70706

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiCompartimente pentru accesoriiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabil Siguranta-posibilitatea de a inchide cutia cu lacat Volum..

Set cutii DWST1-70702

(0)

Sistem de depozitare a cutiilor pe verticala cu posibilitatea de fixare intre eleSistemul TSTAK permite diverse combinatii in functie de nevoile utilizatoruluiSet alcatuit din TSTAK II si TSTAK IVCompartimente detasabile pentru accesoriiManer  ergonomic pentru transport comod si sigur Design inovativ : robust si stabil Siguranta-posi..

Suport DT70716

(0)

Compatibila cu sistemul de depozitare TSTAKIdeala pentru transportul cu usurinta a accesoriilorCompartimentata pentru a stoca cutii TOUGH CASE..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)